Contact Info
an image
Cattery Born to Shine

Monique Lensen
Amsterdam
020-6750428
06-25061289
Email: info@borntoshinecats.nl

Onze Heilige Birmaan Milagra Minouche (klik voor foto's)heeft op 22 juni 2011 het leven geschonken aan twee prachtige poesjes, Born to Shine's Céline Valerie en Born to Shine's Carice Isabelle.
Vader van dit nest is Silke van Malibu ( Sealpoint).

Céline en Carice zijn niet meer beschikbaar.

Onze kittens mogen vanaf 13 á 14 weken verhuizen naar hun nieuwe thuis.
Dit heeft te maken met eventuele entreacties en de ontwikkeling per kitten.
Het ene kitten is er soms sneller aan toe dan het andere kitten om mama te verlaten.
Dit alles gaat uiteraard in goed overleg met de nieuwe "adoptie-ouders" van de kittens.

Als de kittens  het nest verlaten zijn zij volledig geënt, ontwormd, gechipt en voorzien van stamboom, kittenpakket, dvd met alle foto's vanaf de geboorte en knuffelgarantie!
Wij brengen de kittens zelf naar hun nieuwe thuis.
Ten eerste omdat wij het prettig vinden zelf te zien waar onze kittens komen te wonen en ten tweede omdat we ze na 13 weken te hebben verzorgd ze graag begeleiden bij de grote stap naar hun nieuwe leventje.

Wij zoeken voor onze kittens een nieuw thuis waar ze veel liefde en aandacht krijgen, niet de hele dag alleen thuis zitten en waar ze niet de gelegenheid krijgen vrij buiten te lopen maar in een afgeschermd gebied veilig van de buitenlucht kunnen genieten.

Heeft u interesse in één van onze kittens?
Mailt u dan in het kort wat gegevens over uzelf, uw woonsituatie, of u al andere huisdieren heeft en waarom u graag een Born to Shine kitten zou willen adopteren.

De "adoptie-kosten" voor onze Heilige Birmaan kittens bedragen € 500,- en voor de Siberen/Neva Masquerade kittens € 600,-